6.2.2008

Kaapelit kierteellä

Vihdoinkin Chevalier-lapaset valmiina! Hieno malli, ohje tosi hyvä, mutta lankavalinta meni ihan metsään...olen viimeisen vuoden aikana yrittänyt neuloa pois jo olemassaolevia lankoja, enkä ole suuremmin ostellut uusia. Joten näihin oli käytettävä tuota 7 veljestä, toisen lapasen valmistuttua huomasin, että kyllä sitä Lanettiakin olisi ollut varastossa. Ehkäpä olisi aika listata langat Ravelryyn...


Edit. Päivällä kiireessä postasin ja ajatus juoksi nopeammin kuin sormet näppäimillä...eli syy miksi seiskaveikka ei oikein tuntunut mukavalta taitaa olla se, että lapasista tuli aika "kankeat" ja palmikoista jotenkin suttuisia. Voi olla, että puolta numeroa suuremmat puikot olisivat auttaneet asiaa (nyt neuloin nelosilla) ja pesu tai höyrytys. Omassa käytössä kyllä passaavat vallan hyvin;)

4 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Tosi kauniit lapaset! Taidan itsekin joskus noita koettaa neuloa.

tiinaf kirjoitti...

Kauniit on!

Mikä muuten lankavalinnassa harmitti? Itse nimittäin suunnittelin samaisia lapasia seiskaveikasta...

Anna kirjoitti...

Onpa kauniit lapaset!

santra kirjoitti...

Ihanat lapaset! Ei nuo kaapelit näytä ollenkaan kankeilta tänne saakka. ;) Itse en ole tämän neuleinnostuksen aikana tehnyt yksiäkään lapasia. :o Johtuiskohan se siitä, että kenkku käsityönopettaja aikoinaan neulotutti mulla lapasia kotona koko talven!? Se työ ei edistynyt kuin pari kerrosta koko aikana.... Hupsistakeikkaa... ;))